Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПозициите на Берлин и Вашингтон се сближават благодарение

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПозициите на Берлин и Вашингтон се сближават благодарение
Коментари Харесай

Германия отчита напредък в диалога си със САЩ по Северен поток 2

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels

Позициите на Берлин и Вашингтон се сближават с помощта на договарянията по " Северен поток - 2 ", страните съумяха да реализират прочут прогрес, съобщи заместник-официалният представител на немското държавно управление Мартина Фиц.
По-рано западните медии оповестиха, че Съединени американски щати и Германия скоро могат да стигнат до консенсус по тази тематика, оповестява ria.ru.

" Както сподели федералният канцлер, федералното държавно управление води договаряния с управляващите на Съединени американски щати по тази тематика. През последните месеци се водят интензивни договаряния и в последно време има добър прогрес. Уверени сме, че ще можем да докладваме по-скоро, само че в този момент апелирам Разберете, че не можем да кажем повече ", сподели Фиц на брифинг в сряда.

Представителят на немското външно министерство Кристофър Бургер изрази убеденост, че детайлностите от договарянията ще станат известни в близко бъдеще.
" Северен поток 2 " планува построяването на два струни от газопровод с общ потенциал от 55 милиарда кубически метра газ годишно от съветското крайбрежие през Балтийско море до Германия. Проектът се опълчва интензивно на Съединени американски щати, които разпространяват своя полутечен природен газ в Европейски Съюз, както и Украйна и редица европейски страни. Вашингтон наложи наказания на газопровода през декември 2019 година Русия неведнъж прикани да спре да загатва „ Северен поток 2 “ в подтекста на всякаква политизация, защото това е търговски план, който е от изгода както за Русия, по този начин и за Европейския съюз. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР